Habitacions

planta baixa

Yuca

La habitació Yuca és al pis d’abaix. Disposa de dos llits individuals, un armari doble i sortida directe als jardins de la casa.

Teniu el bany just al sortir de l’habitació.

Juna

La habitació Juna és a la planta baixa. Disposa de dos llits individuals, un armari doble i sortida directe als jardins de la casa.

Teniu el bany just al sortir de l’habitació.

primera planta

Said

La habitació Said està ubicada a la primera planta i té accés directe a la terrassa del pis de dalt. Té accés al bany vermell només en sortir de l’habitació, i disposa d’una armari de dues portes amb molta capacitat.

Wendy

La habitació Wendy és a la primera planta. Disposa de dos llits individuals, un armari doble i sortida directe a la terrassa.

Teniu el bany just al sortir de l’habitació.

Perspika

La habitació Perspika és a la primera planta. És una habitació individual que conserva els mobles d’origen de la casa. Disposa de sortida directe a la terrassa de la casa.

Teniu el bany just al sortir de l’habitació.

Odysee TB

La habitació Odysee TB és a la primera planta. És una habitació individual tranquil·la i amb molta llum. Disposa d’un armari doble.

Duc de Caldes

La habitació Duc de Caldes és la més gran de la casa. Disposa de sortida directe a la terrassa del primer pis i d’una gran finestra que li ofereix una lluminositat única.

Els mobles d’aquesta habitació s’han conservat perfectament i hem decidit mantenir-los perquè li donen un aire senyorial i acollidor a la vegada.

Teniu el bany principal del primer pis just en front de l’habitació.

Benvinguts a La Cria de Caldes, un espai on podreu gaudir de la natura i la tranquil·litat envoltats de camps i cavalls.

Telèfon
Email
Direcció
Segueix-nos

Copyright La cria de caldes © 2022. All rights reserved. | Diseño web beta!ent